Voorjaarsactie tot 1 Mei 2017: Eénmalige kosten nu geen € 295,00 maar slechts € 150,00.
Korting geldig bij een contractduur van 36 maand. Daarnaast betaalt u nu ook nog eens géén implementatie kosten! * Vraag naar de voorwaarden.

OZMO VoIP telefonie

OZMO Cloud Telephony is een vooruitstrevende communicatie oplossing.
Hiermee heeft u geen fysieke telefooncentrale meer nodig maar belt u vanuit de Cloud. Dit resulteert erin dat u altijd en overal bereikbaar bent, en inzicht heeft in u telefoonverkeer.
Naast de standaard functies zoals bellen, gebeld worden, doorverbinden en wisselgesprekken beschikt u nu ook over de functies zoals; bellen vanaf het beeldscherm, aanwezigheids-informatie, chatfuncties, conference calls en het delen van documenten.

Wij zijn een verlengstuk van uw bedrijf. Het is daarom vanzelfsprekend dat OZMO cloud telephony uitgebreid kan worden met verschillende toepassingen. We realiseren bijvoorbeeld een hoogwaardige integratie met uw huidige bedrijfssoftware.

Als ondernemer wilt u zakelijk telefoneren op het hoogste niveau. OZMO cloud telephony is een vooruitstrevende communicatieoplossing. Tegen een vast laag tarief per maand bent u verzekerd van een gestroomlijnde communicatie tussen uw klanten en uw medewerkers. Met een uitstekende vast-mobiel integratie is uw bedrijf vanaf nu altijd en overal bereikbaar.

U betaalt een vast bedrag per gebruiker. Het maakt dus niet uit of uw bedrijf in de toekomst groeit of krimpt; u betaalt nooit teveel.

OZMO is uitbreidbaar met een unieke oplossing voor een Klant Contact Center: de wachtrij-functionaliteit IQueue. Deze optie biedt veel extra mogelijkheden voor medewerkers & beheerders, zij krijgen de beschikking over uitgebreide management-tools.

Vraag meer informatie

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend het OZMO VoIP telefonie Informatie pakket aan te vragen:

Bekijk de video:

Naadloze intergratie met: