Cloud24: Specialist in verbinden

Wij begrijpen als geen ander hóe belangrijk het is om te beschikken over een snelle en stabiele verbinding. U kunt immers niet zonder. Een stabiele verbinding is de basis voor al uw andere diensten, zoals VoIP telefonie en de toegang tot uw Cloud.

Glasvezel in het kort

Glasvezel kan worden gebruikt voor datacommunicatie. Hierbij wordt een optisch (licht) signaal verstuurd door lange vezels van helder glas om signalen betrouwbaar over grote afstanden te transporteren.
Doordat het licht in de glasvezel een bijzonder kleine hoek met de buitenkant van de vezel maakt, blijft het lichtsignaal ‘gevangen’ binnen de glasvezel. Door gebruik te maken van een optisch signaal i.p.v. elektrisch signaal kunnen er vaak grotere snelheden gehaald worden.
Glasvezel is een symmetrische verbinding, oftewel de up- en download snelheid zijn gelijk.

Tevens is glasvezel als verbinding zeer betrouwbaar, wat een goede basis is voor andere producten / diensten als Online Backup, Cloud-opslag & VoIP telefonie.

Beschikbaarheid in Emmen

Doordat Emmen beschikt over een eigen glasvezelring is het voor bijna iedereen mogelijk over te stappen naar glasvezel in de buurt van Emmen.
Dit zijn o.a. de volgende bedrijventerreinen:

  • Bargermeer IV
  • Barger-Oosterveld
  • Bedrijvenpark A37
  • Businesspark Eigenhaard
  • Industry & Businesspark Emmtec

ACTIE: Géén aansluitkosten

Cloud24 rekent momenteel géén aansluitkosten bij een contractsperiode van 36 maand. Dit voordeel kan wel oplopen tot € 825,- ! Vraag snel naar de voorwaarden.

Snelheden

Cloud24 levert standaard glasvezel verbindingen in de snelheden 50 / 50 Mbps of 100 / 100 Mbps. Vaak zijn andere snelheden of type verbindingen wel mogelijk. Wilt u liever een andere snelheid? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat Cloud24 voor u kan betekenen.

Scherpe tarieven

Bij Cloud24 betaalt u nooit teveel. Zo kunt u al beschikken over een 50 / 50 Mbps verbinding vanaf € 140,00 per maand. Benieuwd wat een glasvezel verbinding u zal kosten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

CLOUD 24 GLASVEZEL

Kostendrukkend tot wel
45%

Meer upload bandbreedte
75%